Nieuw bij Primera: de beste telecomdeals

Op zoek naar een Sim Only abonnement of nieuwe smartphone met abonnement? Bij Primera vind je altijd een passend abonnement dankzij de scherpe en wisselende aanbiedingen.
Eenvoudig online te bestellen en kosteloos af te halen in de Primera winkel bij jou in de buurt.

Exclusieve topdeals
Samen met onder andere Samsung en Lebera zijn er ongelofelijke deals gemaakt. Deze zijn alleen verkrijgbaar via primeratelecomdeal.nl. Sla nu je slag! De bestellingen worden door GSMweb aangesloten, verwerkt en gratis afgeleverd bij jouw Primera winkel.

 

   Bestel nu                                          Bestel nu

Bestel nu                                           Bestel nu


Vertrouwd naar een Primera winkel toe? 

Maak je liever de keuze uit één van de topdeals in een Primera winkel? Geen probleem, je doorloopt dan de volgende stappen:

1. Ga naar een Primera winkel bij jou in de buurt en maak een keuze uit één van de exclusieve topdeals.
2. Ga naar de kassa. Hier worden je gegevens genoteerd. Via sms en e-mail volgt een linkje om de bestelling verder af te ronden.
3. Na goedkeuring verstuurt Gsmweb de simkaart en/of telefoon gratis naar de Primera winkel waar de bestelling is geplaatst. Tegen een kleine vergoeding kun je de bestelling ook thuis laten bezorgen. De levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen.

 

Zoek winkel

 

Voor onze mobiele aanbiedingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Het is ook mogelijk om meerdere aanvragen voor bijvoorbeeld familie en/of kinderen te doen.